Dirt Devil stoomreiniger

Als het om stofzuigers gaat is Dirt Devil één van de topmerken. Het Amerikaanse bedrijf heeft naast een breed scala aan hand-held stofzuigers echter ook zeer goede stoomreinigers. Stoomreinigers van Dirt Devil zijn van topkwaliteit. Dirt Devil, het meer dan 100 jaar oude merk heeft in Amerika al een goede naam opgebouwd. Onder andere door deze goede naam wint het bedrijf internationaal ook steeds meer terrein.

Dirt Devil stoomreiniger

Ook Dirt Devil stoomreinigers zijn bekend in Amerika. Ook in Europa beginnen ze steeds bekender te worden. Een voorbeeld is de Dirt Devil Vaporflex M3100 of de W1700. We hebben de Dirt Devil stoomreiniger Vaporflex W1700 nader onderzocht, en van de 7 recensies was iedereen tevreden. Kleine onderdelen versleten wel snel, of braken af. Dit was ook het geval bij de Vaporflex W1600. De algemene indruk was toch dat het een goed apparaat was. Ook de Dirt Devil M380 stoomreiniger doet zijn naam eer aan. Al het vuil en stof mag bang worden van deze stoomreiniger.


Dirt Devil Shark stoomreiniger M339

Bekende typen Dirt Devil stoomreinigers zijn bijvoorbeeld de Dirt Devil hark M339 stoomreiniger. Het heeft geen onhandige draagbare tank, zoals de foto goed laat zien. Hij werd in het verleden al eens via het Kruidvat verkocht. We moeten overigens de twee merken Dirt Devil en Shark hierbij goed onderscheiden. Onderstaand product heeft de naam Shark, maar is geen product van het merk Shark. Een willekeurige klantenbeoordeling vertelt ons:

———————————————————————————————————————————————————–

Over de Dirt Devil Shark M339 stoomreiniger zei wolly1 op 25 november 2010:

Een prettig en handzaam product. De stoom is prima doseerbaar, de vloer wordt daardoor niet te nat. Nadweilen is niet nodig. Jammer dat ik hiermee geen muren kan schoonmaken. Het is ondanks dat een superapparaat, veel goedkoper dan andere stoomreinigers!

Opmerking van de webmaster: de aanbieding van het Kruidvat (€50 i.p.v. €79) is voorbij, het is onduidelijk of dit type nog in Nederland wordt verkocht.

———————————————————————————————————————————————————–

Ook de Dirt Devil Shark stoomreiniger M333 is een bekend product van Dirt Devil.