Ervaringen stoomreiniger

De ervaringen van een stoomreiniger zijn verschillend. Sommige mensen vinden het ideaal, anderen hebben er een gekocht en gebruiken hem vervolgens niet meer. Wanneer is het slim om zo’n stoomreiniger aan te schaffen, en wanneer niet?

Stoomreiniger eerst huren, dan misschien kopen

Ten eerste is het niet verstandig om direct een stoomreiniger te kopen. Een stoomreiniger huren is veel verstandiger. Dit is de perfecte manier om te kijken of een stoomreiniger geschikt voor jou is. Je kunt zo zelf de voor en nadelen van een stoomreiniger ontdekken. Een stoomreiniger huren is mogelijk bij de meeste bouwmarkten, maar ook bij sommige andere winkels.


Stoomreiniger ervaringen

Toch zijn de ervaringen bij mensen die een stoomreiniger hebben aangeschaft vaak alsnog verschillend.  Er zijn mensen die er goede ervaringen mee hebben. Zij maken bijna alles ermee schoon. De mensen die er niet tevreden over zijn (slechte ervaringen dus) hebben vaak problemen met de tijd dat het mogelijk is om te stomen. Zij kunnen dan eventjes stomen, dan is het op en moet het recevoir weer worden bijgevuld. Het duurt even voordat op temperatuur is… en daar is dan geen tijd voor. Let dus wel goed op de capaciteit voordat je een stoomreiniger aanschaft, om het bovenstaande te voorkomen.

Sommige mensen gebruiken hem overal voor. Als er plekjes in of buiten het huis zijn die elke keer vies worden, dan is het soms handig om zo’n stoomreiniger in huis te hebben. Het doodt namelijk de bacteriën. Het is daarom een perfecte vervanger voor chemicaliën.

Wat is jouw ervaring met een stoomreiniger? Reageer hieronder en wij laten jouw reactie zien (mits  het een normale reactie is). Wij kunnen alvast enkele reacties hieronder laten zien.

———————————————————————————————————————————————————–

Op 29 augustus 2011 zei July:

Mijn moeder heeft er een en gebruikt hem veel. Je gebruikt geen vet (schoonmaakmiddelen) dus daarom wordt het echt beter schoon dan met een normaal sopje. Het duurt wel iets langer maar je ziet resultaat! Super!

———————————————————————————————————————————————————–

Op 13 september 2011 zei QVil:

Wij hebben er één van de Aldi, kostte maar €40 of zoiets. Een goede stoomreiniger, onze laminaatvloer kan ermee gestoomd worden. Onze kleine kinderen knoeien nogal veel dus ja….

———————————————————————————————————————————————————–

Op 15 september 2011 zei Pitolaya:

Die van ons is van Kärcher. Belachelijk duur en te zwaar om even te tillen, maar het resultaat is geniaal. Resultaat is echt verbluffend, alles is weer zo goed als nieuw. Nou kostte die van ons wel meer dan €1200, maar dan heb je ook wat. Parketvloer, vloerbedekking, tegels, gordijnen na de stoomreiniger behandeling ziet het er weer uit als nieuw.

———————————————————————————————————————————————————–