Kärcher stoomreiniger

Kärcher is het bekende gele merk van reinigingsapparatuur. Het is niet verwonderlijk dat dit Duitse familiebedrijf ook stoomreinigers verkoopt. Het is dan ook niet zomaar ‘een van de merken’ stoomreinigers, het is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van stoomreinigers. Het is een groot bedrijf met bijna 7.000 man in dienst. De jaaromzet bedraagt bijna €1,2 miljard. Maar Kärcher maakt zich niet alleen druk om de winst van het bedrijf, ook duurzaamheid is net als milieubescherming een prioriteit van het bedrijf.

Kärcher stoomreiniger

Kärcher stoomreinigers behoren niet tot een van de goedkoopste. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat ze bij de duurdere stoomreinigers horen. Maar goedkoop is vaak duurkoop. Dit geeft ook al aan dat duurkoop beter is dan goedkoop. Ondanks de prijs is een stoomreiniger van Kärcher dus wel topkwaliteit. Ze gaan dan ook in bijna alle gevallen lang mee. De garantie is dan ook niet voor niets langer dan het wettelijke jaar. Twee of drie jaar is geen uitzondering. Dit zegt overigens niet dat een Kärcher stoomreiniger na twee jaar kapot is. De klantenervaringen bewijzen het tegendeel.


Kärcher stoomreiniger SC 1020

Een van de bekende Kärcher stoomreinigers is de Kärcher SC 1020. De prijs van dit type stoomreiniger is vaak rond de €100. Een willekeurige productbeoordeling van de SC1020:

———————————————————————————————————————————————————–

Over de Kärcher SC1020 zei Patrick op 11 juli 2008:

Wat een goed product van Kärcher. Goed bedienbaar, simpel bedienbaar, een prachtapparaat! De accessoires die je erbij krijgt voldoen aan mijn verwachtingen. Het zeepvakje vind ik een prima uitvinding. Het enige wat je moet doen is de lans draaien, het mengen gaat dan vanzelf. Ik vindt de Kärcher stoomreiniger SC1020 een aanrader voor iedereen die van gemak houdt!

Webmaster zegt: dit apparaat is de opvolger van de Kärcher SC1010. Deze SC1010 is niet meer te krijgen, de opvolger is deze Kärcher SC1020.

———————————————————————————————————————————————————–

Er zijn wel andere mensen die de Kärcher SC1020 geen aanrader vinden. De meest gehoorde klacht is dat men nog moet nadweilen.


Kärcher stoomreiniger SC2500C

Een andere bekende Kärcher stoomreiniger is de SC2500C. De prijs hiervan ligt vaak iets onder de €170. Een willekeurige productbeoordeling van de SC2500C:

———————————————————————————————————————————————————–

Over de Kärcher SC2500C zei Fiding Nemo op 4 augustus 2011:

Deze Kärcher SC2500C doet wat hij moet doen, hij is goed, handzaam en maakt prima schoon. Ik kan even geen slechte dingen over deze stoomreiniger opnoemen. Je kan er lekker snel mee werken, een pluspunt. Ik gebruik hem denk ik wel bijna elke dag en ik kan bijna niet meer zonder mijn Kärcher SC2500C!

Webmaster: dit is momenteel (oktober 2011) een aanbieding bij de Wehkamp. Bij andere winkels kost hij boven de €250, terwijl hij bij de Wehkamp €169 kost. De prijs van de SC2500C verschilt dus sterk.

———————————————————————————————————————————————————–

Alle productervaringen over de Kärcher stoomreiniger SC2500C zijn voor zover bekend allen vrij positief.