Nilfisk stoomreiniger

Net als Kärcher is Nilfisk een van de grotere merken van reinigingsapparatuur. Het bedrijf is meer dan honderd jaar oud, en in Deense handen. Bij Nilfisk werken bijna 5.000 medewerkers. Nilfisk legt de nadruk vooral op professionele reinigingsapparatuur. Toch zijn er ook hele series van reinigingsapparaten die voor particulier gebruik zijn bedoeld. Onder reinigingsmachines verstaan wij niet alleen stofzuigers en hogedrukreinigers, maar ook stoomreinigers. Nilfisk machines hebben een karakteristieke kleur: blauw. Dit geldt dus ook voor stoomreinigers. Stoomreinigers van Nilfisk worden gemaakt door Nilfisk ALTO, dit is een dochterbedrijf van Nilfisk.


Nilfisk stoomreiniger kapot

Op Nilfisk stoomreinigers zit een standaardgarantie van twee jaar. Wettelijk moet de garantie op ene product één jaar zijn. Dat geeft al aan dat een Nilfisk stoomreiniger een kwaliteitsproduct is. Toch kan het gebeuren dat een Nilfisk stoomreiniger kapot gaat. Als dit binnen de garantietermijn is, en het gaat niet om een defect van een slijtageonderdeel of om verkeerd gebruik (denk hierbij aan schade door zand, vorst, of de toepassing van een particuliere stoomreiniger voor professioneel gebruik), dan kunt u met de kassabon terug naar de verkoper waar u de Nilfisk stoomreiniger hebt gekocht. Deze zal de machine opsturen naar VVS. Hier worden alle Nilfisk stoomreinigers gerepareerd. Als er geen garantie meer opzit, dan kan de stoomreiniger tegen een vooraf vastgesteld tarief gerepareerd worden. Deze methode van Nilfisk heet NO NOnsensse.

Nilfisk Steamtec 520

Een bekend voorbeeld van een type stoomreiniger van Nilfisk is de Steamtec 520. De prijs van dit product is vaak rond de €220. Een willekeurige productbeoordeling van de Nilfisk Steamtec 520:

———————————————————————————————————————————————————–

Over de Nilfisk Steamtec 520 zei Roumen op 6 juni 2011:

Ik was in eerste instantie positief over de Nilfisk Steamtec 520, helaas is hij na 2 weken al defect geraakt. De stang schoot er steeds vanaf en de stoom kwam niet meer uit het apparaat. Dat was niet alles: het handvat werd ook nog eens heet. Een lichtpuntje is wel dat je de Steamtec 520 een uur kan gebruiken voordat de tank leeg is. En hij reinigt goed, het is in no time weer droog. Ik ga hem maar naar de reparateur sturen, er zit nog wel garantie op.

———————————————————————————————————————————————————–

Maar Stomen! zei over de Nilfisk Steamtec 520 op 29 augustus 2011:

Wauw, wat een fantastisch apparaat. Ik zocht een stoomreiniger met een goede kwaliteit/prijs verhouding en ik kwam uit op de Nilfisk stoomreiniger Steamtec 520. Gemakkelijk te installeren, eenvoudig in gebruik. Ik gebruik het op tapijten, tegels en harde vloeren. De douchecabinedeuren waren na de behandeling met de stoomreiniger alsof het een traktatie was. Een krachtige en eenvoudig te gebruiken stoomreiniger!

Opmerking van de webmaster: dit is een productbeoordeling vertaald vanuit een buitenlandse website.

———————————————————————————————————————————————————–