Polti of Vaporetto stoomreiniger

Polti is een Italiaans bedrijf dat onder andere stoomreinigers, stoomstofzuigers en espressomachines maakt. Hiernaast is het ook specialist in medische apparaten. Vaporetto is een dochtermaatschappij van Polti. Een Polti stoomreiniger is daarom ook een Vaporetto stoomreiniger.


Vaporetto of Polti stoomreiniger

Het unieke aan een Vaporetto (of Polti) stoomreiniger is dat de droge stoomopbrengst heel groot is. Niet alles wordt daarom nat, en het nadweilen is (naar eigen zeggen) bijna nooit nodig wanneer u gebruik maakt van een Vaporetto stoomreiniger. Een Polti stoomreiniger heeft nog een ander voordeel. Het water is gescheiden van het verwarmingselement. Het verwarmingselement kan daardoor niet defect raken door kalkafzetting. Dit is gepatenteerd, waardoor andere fabrikanten van stoomreinigers dit niet hebben. Het grootste probleem van andere merken stoomreinigers is dus geen probleem bij een Polti of Vaporetto stoomreiniger.

Vaporetto of Polti stoomreiniger defect

Poltisteam is gespecialiseerd in informatie, het verkopen en onderhouden van Polti producten. Ze hebben al meer dan twintig jaar kennis op dit gebied. In Nederland en België verzorgt Poltisteam dan ook de distributie en garantie van de door hen geïmporteerde producten van Polti. Ook voor onderdelen van een Vaporetto stoomreiniger kunt u het beste even naar de website gaan (polti punt nl). Hetzelfde geldt voor reparaties.