Shark stoomreiniger

Shark is een van de huismerken die ontwikkelt zijn door Euro-Pro Operating LLC. Euro Pro is naar eigen zeggen een pioneer in innovatieve schoonmaakoplossingen in huishoudens. Dat is ook de reden dat het stoomreinigers ontwikkelt. Euro-Pro is van oudsher een Engels familiebedrijf. Euro-Pro is meer dan een eeuw oud. Het is in die tijd verhuist naar Canada voordat het zich eindelijk vestigde in Boston (Verenigde Staten). Euro-Pro heeft niet alleen de merken Shark, maar ook Bravetti en Ninja.

Bij problemen met de Shark stoomreiniger kun je naar de website gaan, en dan naar ‘live support’. Hier krijg je iemand op de chat van de klantenservice. Dit is uniek en zeer klantvriendelijk.


Shark stoomreiniger

Vandaag de dag is Shark herkenbaar als marktleider van de stoom-technologie in Amerika. Ze proberen ook weer terug op de Europese markt te komen. Bijna uniek aan Shark stoomreinigers is dat het een apparaat is dat met één hand is vast te houden. De meeste Shark stoomreinigers zijn binnen een minuut opgewarmd, en daarom zeer snel in gebruik. De capaciteit is echter niet erg groot, je kunt slechts een kwartier doen met één tank. Voor veel mensen is dit toch voldoende. Echte stoomreinigers kun je het echter niet noemen. Het zijn meer stoomdweilen. Een stoomreiniger kan vaak pas een stoomreiniger worden genoemd als hij wat groter is. En dat is niet zo bij producten van Shark. Die kun je beter stoommop noemen.

Overigens is de Dirt Devil Shark M339 en de M333 geen product van het merk Shark, maar van Dirt Devil.